Thursday 29th June 2017,
Vette Schijven

Pollerwiesen Closing 2016 – 07/08/2016 – Keulen

Levi 29 juni 2016 Reacties staat uit voor Pollerwiesen Closing 2016 – 07/08/2016 – Keulen
Pollerwiesen Closing 2016  – 07/08/2016 – Keulen

Het Pollerwiesen seizoen 2016 wordt dit jaar afgesloten op zondag, 7 augustus in het Jugendpark te Keulen.

We hebben fantastisch nieuws: de line-up van de Pollerwiesen Closing is helemaal rond en het belooft een prachtige afsluiter van het zomerseizoen te worden. De twee events in Keulen en Dortmund toonden reeds aan welke euforie er ontstaat op de dag van de party. Dus kan je ook de laatste editie zeker niet missen; de Pollerwiesen Closing in Keulen’s mooie Jugendpark!

Met de beelden van zon overgoten gezichten en broeierige danstaferelen in gedachten, zijn de voorbereidingen om een nog beter feest neer te zetten volop aan de gang. De Pollerwiesen crew heeft zich voorgenomen om de Openingsparty te overtreffen en boekte de absolute top van de hedendaagse elektronische dance scene. De fans mogen zich nu al verheugen op devolgende artiesten:

Maceo Plex, Len Faki, Andhim, Roman Flügel, Tobi Neumann en Junge Junge!
Maceo Plex

Maceo Plex slaagt wonderwel in zijn queeste om gevoel en funk terug in de wereld te brengen. Hij doet dit vanop de grootste stages ter wereld en hij zal ook de Pollerwiesen crowd naar intergalactische sferen brengen met zijn diepe, funky set zodat je deze dag nooit meer vergeet.

Len Faki

Ook Len Faki koos er voor om op deze bijzondere dag niet te ontbreken. Hij stond al geprogrammeerd voor de opening maar aangezien die een paar keer moest verplaatst worden, kon hij er uiteindelijk niet bij zijn. Nu zal hij het publiek op de sluiting verblijden met een serieuze dosis pompende techno.

Andhim

Het duo Andhim, gekend als de ultieme aanhangers van ‘super house’, zullen eveneens zorgen voor een zoet feestje met hun coole, grappige en losse performance op 7 augustus. Deze jongens van Berlijn en Keulen zijn een garantie voor een fris geluid en zijn een vast onderdeel van de Pollerwiesen roster.

Roman Flügel

Roman Flügel is dan weer een institutie in de Duitse elektronische dance scene en dit al meer dan 20 jaar. Hij is een echte muzikale kameleon die alle stijlen heeft verkend: van ambient tot house, van techno tot electro en alternatief. De lijst van zijn invloedrijke projecten en labels is heel lang. Recent treedt hij opnieuw in de spotlights met zijn uitmuntende producties en dj-sets.

Tobi Neumann

En ook de Berlijnse Tobi Neumann is een multi-talent die naam maakte als producer van jingles en film soundtracks. Gelukkig werd hij ook ontdekt door Sven Väth en is hij nu een veel gevraagd dj. en vaste waarde op de Cocoon parties. Hij is eéén van de favorieten van de Duits techno en electro scenes.

Junge Junge

Wat begon als een gewone vriendschap groeide uit tot een relatie tussen zielsverwanten. Junge Junge betoveren keer op keer het publiek en steken hen aan met hun unieke vibe. Hun pad toont hun visie waarbij liefde, passie en vrijheid binnen de muziek centraal staan als universele wereldtaal. Zij zullen iedereens hart dan ook doen smelten op de Pollerwiesen stage.

En ook al weten de fans dat het op Pollerwiesen niet uitmaakt wie er achter de decks staat, deze keer is dat wel de ultieme top dus kan je deze editie al helemaal niet missen.

Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op: www.pollerwiesen.org/faq

In het kort:

PollerWiesen Closing, Jugendpark

Zondag, 07.08.2016, van 12- 22u

Locatie:

Jugendpark,

Köln

Sachsenbergstraße

151063 Köln

Tickets:

Voorverkoop: 16€ www.pollerwiesen.ticket.io

Line-Up:

Maceo Plex, Len Faki, Andhim, Roman Flügel, Tobi Neumann, Junge Junge

Meer info:

PollerWiesen Smartphone App. V oor Android en iPhone/iPad.

Web: www.pollerwiesen.org
Video : https://vimeo.com/166255566
Facebook: www.facebook.com/pollerwiesen

Comments

comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.