Thursday 29th June 2017,
Vette Schijven

Kozzmozz: Man Machine – Zaterdag, 23 april @ Vooruit, Gent

Levi 3 april 2016 Reacties staat uit voor Kozzmozz: Man Machine – Zaterdag, 23 april @ Vooruit, Gent
Kozzmozz: Man Machine – Zaterdag, 23 april  @  Vooruit, Gent

In techno zijn de mens en machines rythmisch met elkaar verbonden. Samen produceren zij de beats die alles en iedereen met elkaar verbinden. Techno heeft altijd al een blik op de toekomst gehad en het sprak dan ook voor zich dat Kozzmozz zich van bij de start op die toekomst heeft gericht, zowel op muzikaal als conceptueel vlak.

Als er één artiest is in de techno wereld met een even grote fascinatie voor techno en het futuristische karakter er van dan is het wel Jeff Mills. Toen bleek dat hij beschikbaar was voor een bezoek aan de Kozzmozz planeet, werd meteen beslist een extra editie van het K schip in te lassen.

Want ook voor Jeff Mills is techno altijd de muziek van de toekomst geweest. Hij stelt het zo: ‘Techno heeft geen grenzen, geen structuur en het kan zo snel gaan als de tijd zelf.’ Thema’s als ruimtereizen, science fiction en technologische evoluties, beïnvloeden hem al van zijn vroegste werk met de Underground Resistance crew en blijven een intrinsiek deel van zijn eigen Axis label en alles wat hij doet tot op vandaag. Zijn futuristische aanpak komt niet alleen tot uiting in de muziek die hij maakt maar ook in zijn werk als dj. waarbij hij steeds gebruik maakt van 3 decks en extra machines als de 909 drum computer. En zo wordt hij als man één met de machines, iets waar hij zo in uitblinkt dat het hem de titel ‘The Wizard’ opleverde.

Line-up:

Jeff Mills (Axis Rec. USA – 3 uren set! )

Head Front Panel LIVE (HFP, Mathematics, Tabernacle Rec. UK)

Kr!z (Token, Kozzmozz. BE)

Spacid (Retro Acid, Kozzmozz. BE)

Tickets:

Early bird: 19,00 €
Voorverkoop: 23,00 €
Kassa : 28,00 €

Voorverkoop:

Vooruit & All FNAC & Brooklyn Stores

Online : www.kozzmozz.com/tickets

Uren:

van 23u. tot 6u00

Meer info:

www.kozzmozz.com

www.facebook.com/kozzmozz

Comments

comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.